Wednesday, June 22, 2011

feels like being rejected

rejected??awek pun xde..nk kena reject apa nya..well,actually aku frust sebab x dapat tengok liverpool datang bulan 7 ni..something yang aku idamkan sekian lama..tapi sebab lambat sangat buat decision untuk pergi tengok ke x,di saat aku buat decision nak pergi,tiket pun habis..thats really frustrating..member2 gelakkan aku sebab bola pun nak frust..let me tell you something...everyone has their own passion and my passion is football..everyone will frust if they dont get their passion and so do me..if you feel it is annoying to frust because of football,JUST GET OFF!!!..xyah nak perli2..huh!!!

4 comments:

  1. hehehee.. yeke? ala... frust gile! kan2.. everyone has their own passion.. suke ati aku la kalo ak suke kpop..ko kesah ape? hehe.. tetibe nak emo plak kat page org.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. betoi2 nadzmi..aku sokong hang.klau aku pon cnfirm frust trtonggeng2.x pa nt MU dtg kta g stadium sama2..hehe :D

    ReplyDelete
  3. haha.. chill la coursemate. next time kalau ade lagi p beli teghuihh. takyah pikiaq pikiaq dah noh :D

    ReplyDelete